Gå til hovedindhold

Find vej til skolen

Skovvangskolen er beliggende på Skovvangsvej 150, 8200 Århus N.

Kontakt - Skolepatrulje

Indhold

  Skovvangskolen har en mindre parkeringsplads i forbindelse med hovedindgangen på Skovvangsvej. Vi anbefaler forældre og eksterne parter at søge parkering længere oppe af Skovvangsvej eller på en af sidegaderne, da vores parkeringsplads hurtigt bliver fyldt.

  Når dit barn går eller cykler til skole, er en sikker skolevej meget vigtig. På kortet viser vi de skoleveje, som vi anbefaler til børnene. Husk: Øvelse gør mester, og det er en god ide, at du øver skolevejen sammen med dit barn.

  Sikre skoleveje - Skovvangskolen

  Skolepatrulje

  Når du og dit barn møder ind om morgenen ved skolen, vil I fra kl. 7.45 møde vores skolepatrulje, der består af frivillige elever fra 6-7. Klasse. Vores skolepatrulje hjælper jer og børnene med at krydse vejen. Skolepatruljen er tilknyttet kontaktlærer Carsten Stigers, der også ofte vil være at finde i området om morgenen. Skolepatruljen og Carsten bærer gule jakker, så de er lette at se.

  Trafik og parkering omkring skolen

  Er det nødvendigt, at du kører dit barn til skole?

  Vi anbefaler, at du sætter dit barn ved sportspladsen på Skovvangsvej, så dit barn kan gå ned til fodgængerovergangen ved skolen.

  Vi ser helst, at eleverne ikke bliver sat af direkte udenfor skolen, da der er stor tilgang af elever der. Ved at mindske parkeringen udenfor skolen, kan vi sammen sørge for, at forholdene bliver så sikre som muligt både for små og store trafikanter.

  Sidst opdateret: 1. oktober 2023